Categorie├źn
< Alle onderwerpen
Print

Een eerste borduurwerk voor beginners, hoe kies ik dit?

Als je dit artikel leest dan twijfel je met welk borduurwerk voor beginners te starten, toch? Je bent heel normaal hoor. Iedereen die met een borduurwerkje ooit is begonnen heeft twijfels gehad met welk project te beginnen , no worries.

Stap 1 de realisatie van je borduurwerk voor beginners

Stap 1 is je eigenlijk realiseren op welk niveau je bent in het borduren. Ben je een totale n00b, een beginner, iemand die nog geen steek in een aida stofje heeft gezet dan is het aan te raden om voor een borduurwerk voor beginners te kiezen met niet zo heel veel steken en veel kleurenschakeringen. We hebben een selectie gemaakt voor mensen tussen de 14-25, 25-50 en 50+ zo kan je voor elke leeftijdsgroep een leuke starters borduurpakket vinden en alvast oefenen op die soms toch wel lastige kruissteekjes

Stap 2 Ja maar ja

Heb je nu al wat kilometers aan kruissteekjes gezet dan kan je eigenlijk kiezen voor elk kruissteekpakket die wij verkopen en kom je er nu echt niet uit, omdat je twijfelt denk dan de volgende zin “van welk borduurpakket wordt IK blij” of als je het voor iemand anders maakt, zoals een geboortetegel “Waar kan ik de aanstaande ouders gelukkig mee maken”.

Zie je een borduurpakket waarvan je denkt “die is te moeilijk”. Probeer het gewoon. De moeilijkheidsgraad bij kruissteekjes zit hem in een paar factoren, namelijk borduur je op AIDA of op linnen, de grootte van het pakket en de hoeveelheid borduurschakeringen die een pakket omvat. De steekjes zelf die blijven altijd hetzelfde.

Ja! Begin gewoon aan die kerstloper voor op tafel, maar ga er gewoon niet vanuit dat het je gaat lukken om deze met aankomende kerst op tafel te krijgen.

Stap 3 Maar ik ben die kruissteken nu wel zat.

Ben je een gevorderde borduurster en/of wil je beginnen met het zogenaamde crewel borduurwerk? Dan hebben wij hieronder per leeftijdsgroep een leuke beginset neer gezet zodat jij ook kan beginnen aan je nieuwe borduur avontuur!

Volgende Hoe kies ik een borduurwerkje wat bij mij past?
Inhoudsopgave
Winkelwagen
De waardering van thestitchfactory.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
Scroll naar top