webwinkel keurmerk webwinkelkeur
webwinkel keurmerk webwinkelkeur

Veilig en vlot winkelen met het webwinkel keurmerk. TheStitchFactory.nl is aangesloten bij webwinkelkeur

Sinds 01-02-2021 is The Stitchfactory.nl door de keuring gekomen van het webwinkel keurmerk WebwinkelKeur. Dit betekent dat The Stitchfactory.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.
We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van The Stitchfactory.nl onderstreept.
Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.
Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij The Stitchfactory.nl te kopen.
Winkelwagen
De waardering van thestitchfactory.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
Scroll naar top