opnaai-oogje voor knuffels

Gevaarlijke Opnaai-oogjes voor knuffels verkopen wij niet

Helaas verkopen wij geen opnaai-oogjes voor knuffels. Dit, omdat wij als wij dit product verkopen als producent worden gezien. Mocht er iemand in de opnaai-oogjes stikken, dan zijn wij financieel en emotioneel verantwoordelijk voor verkeerd gebruik. Na lang beraadt hebben wij dus besloten om deze oogjes niet op te nemen in onze collectie.

Toch opnaai-oogjes aanschaffen?

Mocht je toch graag losse oogjes willen kopen voor knuffels, dan verwijzen wij je naar amazon.nl en zoek op “safety eyes”. Gebruik nooit losse oogjes voor speelgoed voor kleine kinderen en mensen met een beperking ivm verstikkingsgevaar.

7 januari , Den haag

opnaai-oogje voor knuffels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
De waardering van thestitchfactory.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 11 reviews.
Scroll naar top